EtusivuKampanjat

Carbalan ja Carbalan Plus 200 g -15 %

Carbalan ja Carbalan Plus 200 g -15 %

Tammikuun ajan Carbalan ja Carbalan Plus 200 g perusvoiteet -15%.

Carbalan om perusvoide normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Sisältää 5% karbamidia sekä runsaasti glyserolia, jotka sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä.

Carbalan Plus perusvoide sisältää 5% karbamidia eli ureaa. Tuotteessa on myös runsaasti glyserolia sekä ksylitolia. Nämä aineet toimivat humektantteina eli sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Voide sisältää myös karitevoita, joka suojaa, korjaa ja hoitaa ihoa. koostumus on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä.

Membrasin -voiteet -15 %

Membrasin -voiteet -15 %

Membrasin on lääkinnällinen valmiste, joka on tarkoitettu emättimen ja ulkosynnytinten kuivuuden hoitoon ja ylläpitämään limakalvon terveyttä. Membrasinin kolmitehoinen emulsiovoide sisältää tyrniöljyä. hyaluronaattia ja maitohappoa.Tyrniöljy parantaa ja suojaa limakalvoja ja intiimialueen herkkää ihoa, hyaluronaatti lisää kosteutta ja maitohappo ylläpitää normaalia pH-tasapainoa.

Voide hoitaa limakalvoja ja lievittää emättimen ja ulkosynnytinten kuivuuteen liittyviä oireita, kuten kuivuuden, ärsytyksen ja arkuuden tuntemuksia sekä liikunnan yhteydessä koettua kipua.

Voiteen pH vastaa terveen emättimen limakalvon pH-arvoa.

Hormoniton ja hajusteeton Suomessa kehitetty ja valmistettu lääkinnällinen tuote.

Pakkaus sisältää CE-merkityn asettimen jota voidaan käyttää useaan kertaan.

Pakkauskoot 30 ja 50 ml.

Membrasin voiteet tammikuun ajan tarjouksessa -15 %.