Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 tabl/purutabl 11,90 € (norm. 14,98 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 tabl/purutabl 11,90 € (norm. 14,98 €)

Multivita Magnesiumsitraatti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg sen imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Ravintolisä varmistaa magnesiumin riittävän päivittäisen saannin urheilijoille, kuntoilijoille sekä suonenvedoista, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Tarjous koskee sekä nieltäviä että purutabletteja. Purutableteissa on helposti suussa hajoava koostumus ja makuvaihtoehtoina raikas greippi tai lime.

Annostus: 1-2 tabl/purutabl./vrk

Devisol 20 mikrog. 100 tablettia 9,00 € (norm. 11,50 €)

Devisol 20 mikrog. 100 tablettia 9,00 € (norm. 11,50 €)

Pienikokoinen, raikkaasti sitruksen makuinen, helposti suussa hajoava D3-vitamiinitabletti. Sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Hammasystävällinen - makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

Tearsagain 10 ml 19,00 € (norm. 21,17 €)

Tearsagain 10 ml 19,00 € (norm. 21,17 €)

Tearsagain-silmäsuihketta on helppo suihkauttaa suljetuille luomille, missä tahansa oletkin. Tearsagain-silmäsuihke sopii käytettäväksi silmämeikin ja piilolinssien kanssa. Kun Tearsagain-silmäsuihketta suihkautetaan suljetuille luomille, sen hoitavat ainesosat, liposomit, löytävät tiensä sinne minne pitääkin: silmäluomen reunaan. Siellä sijaitsevat rauhaset, jotka tuottavat silmän omaa, voitelevaa ja kosteutta ylläpitävää, öljymäistä nestettä. Tearsagain sekoittuu näiden kehon omien liposomien kanssa ja levittyy silmän pinnalle räpyttelyn yhteydessä. Vaikutuksen huomaa muutamien minuuttien kuluessa. Tearsagain on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty terveydenhuollonlaite. Tutustu Tearsagain pakkausselosteeseen ennen käyttöä.

Physiomer Baby Mist 115 ml 9,90 € (norm. 12,60 €)

Physiomer Baby Mist 115 ml 9,90 € (norm. 12,60 €)

Physiomer Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia.

Physiomer Normal Jet & Spray 135 ml 9,90 € (norm. 12,60 €)

Physiomer Normal Jet & Spray 135 ml 9,90 € (norm. 12,60 €)

Physiomer Normal Jet & Spray on tehokas nenähuuhtelu, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa. Se puhdistaa tukkoisen nenän ja helpottaa nenän kautta hengittämistä. Physiomer Normal Jet & Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema, sillä se ehkäisee jälkitauteja ja nopeuttaa paranemista. Sitä voi lisäksi käyttää myös yhdessä lääkehoidon kanssa.

Physiomer Strong Jet 210 ml 9,90 € (norm. 12,60 €)

Physiomer Strong Jet 210 ml 9,90 € (norm. 12,60 €)

Physiomer Strong Jetin voimakas suihke sopii erityisesti kroonisten vaivojen ja sivuontelovaivojen hoitoon sekä nenän tai sivuonteloiden leikkausten jälkeiseen käyttöön. Voimakas suihke huuhtelee tehokkaasti nenän ja sivuontelot. Physiomer Strong Jet puhdistaa nenäkanavat ja helpottaa hengitystä. Kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja ehkäisee jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

Physiomer Hypertonic Spray 20 ml 7,50 € (norm. 9,14 €)

Physiomer Hypertonic Spray 20 ml 7,50 € (norm. 9,14 €)

Physiomer Hyperton Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa flunssasta, nenä- ja sivuontelovaivoista tai allergiasta johtuvan tukkoisen nenän oireita. Vähentää painetta sivuonteloissa ja sitä voi käyttää päivittäin kroonisiin vaivoihin.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 purutabl lime-sitruuna 11,90 € (norm. 14,98 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 purutabl lime-sitruuna 11,90 € (norm. 14,98 €)

Urheilijoiden ja kuntoilijoiden luottotuote! Luonnollista sitruunamehujauhetta ja limearomia sisältävä raikkaan sitruksenmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettä, helppo ottaa vaikka lenkille mukaan. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa, liivatetta eikä eläinperäisiä aineosia.

Multienzyme GO 25 kaps 12,90 € (norm. 14,90 €)

Multienzyme GO 25 kaps 12,90 € (norm. 14,90 €)

Multienzyme GO sisältää 14 erilaista ruoansulatusentsyymiä, jotka pilkkovat niin hiilihydraatteja, rasvaa kuin proteiiniakin. Se sisältää myös voikukanjuurta, joka edistää ruoansulatusta aktivoimalla sapen ja haimaentsyymien eritystä. Samalla kun tuotteen sisältämät entsyymit tehostavat ruoan sulamista, voikukanjuuri edistää elimistön omaa ruoansulatustoimintaa. Näin vaikutus on tehokas ja monipuolinen.

Gluten GO 25 kaps 12,90 € (norm. 14,90 €)

Gluten GO 25 kaps 12,90 € (norm. 14,90 €)

Gluten GO sisältää kolmea erilaista entsyymiä, jotka pilkkovat tehokkaasti gluteenia. Ne hajottavat myös maidon kaseiinia. Kaksi entsyymeistä pilkkoo proteiinia sen keskeltä ja kaksi proteiinin päistä. Näin gluteenin pilkkoutuminen on tehokasta.

Gluten GO on tehokas ruoansulatusentsyymivalmiste käyttöön gluteenipitoisten viljojen kanssa. Se sopii erityisesti gluteeniherkille. Tuote ei sovellu keliaakikoille eikä korvaa keliaakikon gluteenitonta ruokavaliota.

Nogasin GO 50 purutabl. 16,90 € (norm. 19,90 €)

Nogasin GO 50 purutabl. 16,90 € (norm. 19,90 €)

Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen apu ruuansulatusvaivojen ennaltaehkäisyyn. Nogasin sisältää luontaista alfa-galaktosidaasi –entsyymiä, jonka on tutkimuksissa todettu helpottavan ilmavaivoja ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja. Se on kätevä ja helppo apu ruuansulatusvaivoihin niin arkena kuin juhlissakin.

Lactrase GO 50 purutabl. 16,90 € (norm. 19,90 €)

Lactrase GO 50 purutabl. 16,90 € (norm. 19,90 €)

Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Siksi se ennaltaehkäisee vatsavaivoja helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa. Pidä Lactrase aina mukanasi niin arjessa, lomalla kuin juhlissakin. Lactrase toimii ennaltaehkäisevästi jo ennen kuin ikäviä oireita on syntynyt. Siksi se tulee ottaa aterian yhteydessä.

Apobase Carbamide 250 g 11,90 € (norm. 14,91 €)

Apobase Carbamide 250 g 11,90 € (norm. 14,91 €)

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta. Kuten kaikki Apobase-voiteet, myös Apobase Carbamide 5 % on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Voiteen rasvapitoisuus on 22 %.

Huom! Karbamidi on ihon luonnollinen kosteuttaja. Karbamidia sisältävät voiteet tehokosteuttavat ihoa, mutta voivat aiheuttaa ohimenevää lämmöntunnetta tai kirvelyä. Jos kirvelyä esiintyy, voi voidetta kokeilla levittää pesun jälkeen kostealle iholle tai vaihtoehtoisesti kuivalle ihoalueelle.

Coldzyme flunssaa vastaan 7 ml 12,90 € (norm. 16,17 €)

Coldzyme flunssaa vastaan 7 ml 12,90 € (norm. 16,17 €)

ColdZyme OneCold voi estää flunssan tai lyhentää sen kestoa. Coldzyme OneCold on pakattu sopivaan pakkaukseen, joka on juuri riittää yhden flunssan hoitamiseen tai estämään flunssan yhdessä tilanteessa, kun terveenä pysyminen on erityisen tärkeää.

Kun matkoilla ollessasi havaitset flunssan ensimmäiset oireet, ColdZyme OneCold on juuri oikea vaihtoehto, sillä se on valmistettu riittämään yhden flunssan ajan, jos alat käyttää sitä ensimmäisten oireiden ilmaannuttua.

Treenaat parhaillaan tärkeää kilpailua varten tai olet menossa valmistumisjuhliin tai häihin, joista et missään tapauksessa halua jäädä paitsi. Olipa tilanne mikä tahansa, ColdZyme OneCold estää sinua sairastumasta flunssaan, joka estäisi osallistumasta tärkeään tapahtumaan tai tilaisuuteen.

Isompi 20 ml pakkaus myös tarjoushintaan 19,90 € (norm. 26,46 €)

Apteq plus suunhoitovesi 500 ml 8,90 € (norm. 10,29 €)

Apteq plus suunhoitovesi 500 ml 8,90 € (norm. 10,29 €)

Apteq plus suunhoitovesi on ainutlaatuinen suunhoitotuote, jonka toiminta perustuu tehokkaaseen kaksifaasiteknologiaan. Tuote aktivoidaan ennen käyttöä sekoittamalla keskenään vesipohjainen setyylipyridiniumkloridia (CPC) sisältävä kerros ja luonnon eteerisiä öljyjä sisältävä öljykerros. Syntyvä aktiivinen yhdiste vetää tehokkaasti puoleensa ja poistaa bakteereita ja ruoantähteitä, jotka voivat aiheuttaa pahanhajuista hengitystä, plakkia sekä iensairauksia. Purskuttelun jälkeen näet värjääntyneet ja kasautuneet bakteerit ja epäpuhtaudet lavuaarissa. Öljyä sisältävä suunhoitovesi sopii hyvin myös herkille limakalvoille ja auttaa kosteuttamaan suuta.

Maut kirsikka ja minttu.

Berocca Fizzy Melts 28 tabl 9,99 € (norm. 13,70 €)

Berocca Fizzy Melts 28 tabl 9,99 € (norm. 13,70 €)

Fizzy Melts on raikas suussa poreileva imeskeltävä monivitamiinivalmiste. Nautitaan ilman vettä. Kaksi pirteää makua: marjaisa Wild Berries ja appelsiininen Orange Fresh.

Berocca Fizzy Melts sisältää mm. foolihappoa sekä B6- ja C-vitamiinia, jotka vähentävät väsymystä ja uupumusta. Lisäksi valmiste sisältää B12-vitamiinia, joka edistää normaaleja neurologisia ja psykologisia toimintoja sekä C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Suositellaan käytettäväksi päivittäin.