EtusivuKampanjat

Biorion-sarja -15 %

Biorion-sarja -15 %

Tehokas Biorion Strong -ravintolisä sisältää 5 mg biotiinia, tuoden lisää elinvoimaa hiuksille ja kynsille. Shampoo, hoitoaine ja hoitoneste tukevat ravintolisän vaikutusta, tuuheuttaen ja elvyttäen hiuksia. Nyt kaikki Biorion-tuotteet -15 % alennuksella huhtikuun ajan! Tarjous voimassa Voikkaan apteekissa ja Jaalan sivuapteekissa.

Omega 7 tyrniöljykapseli 90 kpl 34,90 € (norm. 40,64 €)

Omega 7 tyrniöljykapseli 90 kpl 34,90 € (norm. 40,64 €)

Limakalvot ja iho ovat olennaiset elimistösi vastustuskyvyn kannalta, joten niistä kannattaa pitää huolta. Korkealaatuinen Omega7-valmisteemme auttaa sinua voimaan hyvin sisältämiensä rasvahappojen, kasvisteroleiden ja antioksidanttien avulla. Suomen suosituin Omega7-valmiste nojaa vahvaan tutkimusnäyttöön.

Tyrniöljyvalmisteet sopivat kaikille limakalvojen ja ihon hyvinvoinnista huolehtiville, vaihdevuosi-ikäisille naisille ja seniorinaisille ja -miehille, sopii myös lapsille ja nuorille, turvallinen raskauden ja imetyksen aikaiseen käyttöön, vegaaneille.

Annostus: Ensimmäisen kuukauden ajan; 2 kapselia 2 kertaa päivässä.
Aloitusjakson jälkeen; 2 kapselia päivässä. Nautitaan kevyen aterian yhteydessä. Päiväannoksen voi ottaa myös pienemmissä erissä.

Magnex-keräilykampanja

Magnex-keräilykampanja

Osta 2 Magnex-tuotetta ja lataa ostokuitti osoitteessa kisa.magnex.fi

Saat palkinnoksi lasisen juomapullon tai Luhta kylpypyyhkeen.

Avene Soothing Eye Contour Cream 10 ml, 20,50 €

Avene Soothing Eye Contour Cream 10 ml, 20,50 €

Herkälle, ärtyneelle, kuivalle ja kutiavalle silmänympärysiholle. Rauhoittaa, kosteuttaa ja laskee turvotusta. Voidaan levittää myös liikkuvalle luomelle. Tarjouksessa huhtikuun ajan 20,50 € (norm. 23,21 €).

Aco Spoless-tuotteet -10 %

Aco Spoless-tuotteet -10 %

Aco Spotless-ihonhoitosarja on tarkoitettu epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle. Antibakteeriset tuotteet sekä syväpuhdistavat ihoa että ehkäisevät uusien finnien syntymistä. Tule valikoimaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Sarjaan kuuluvat puhdistusgeeli, kasvovesi, kostetuttava voide, hoitovoide ja täsmähoito. Sarjan tuotteet huhtikuun ajan -10 %. Kaikkia sarjan tuotteita ei ole saatavilla Jaalan sivuapteekissa.